Objavljeno: 28. 3. 2019. u 12:31
Josip Papak

Izborno povjerenstvo Hrvatskih studija za provođenje studentskih izbora utvrdilo je privremene rezultate izbora za Studentski zbor Hrvatskih studija.

Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor Hrvatskih studija

 

Na Privremene rezultate izbora, svaki student može podnijeti obrazloženi prigovor u periodu od osam radnih dana od dana objavljivanja privremenih rezultata izbora. Prigovori se podnose Izbornom povjerenstvu Hrvatskih studija koje ih zajedno s cjelokupnim izbornim materijalom dostavlja Povjerenstvu za prigovore Hrvatskih studija. Povjerenstvo za prigovore odlučuje o prigovorima u roku od tri radna dana.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic