Objavljeno: 18. 11. 2017. u 20:34
admin

Poštovane kolegice i kolege, dragi studenti i studentice Hrvatskih studija,

sukladno zaključku donesenom na sjednici Znanstveno-nastavnoga vijeća od 26. listopada 2017. pozivam sve studente Hrvatskih studija na tematski sastanak s upravom Hrvatskih studija i s predstavnicima uprave Sveučilišta u Zagrebu o postupku reakreditacije studijskih programa Hrvatskih studija koji će se održati u ponedjeljak 20. studenoga 2017. u 18 sati u dvorani Zagreb.   

Pozivam sve studente da dođu na sastanak i da se u akademskom okružju informiraju o svim relevantnim događajima i postupcima vezanim uz reakreditaciju studijskih programa Hrvatskih studija.

S poštovanjem,

izv. prof. dr. sc. Mario Grčević
pročelnik Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic