Objavljeno: 5. 12. 2023. u 12:47
Administrator

USS Anomija i DSP Lucius pozivaju vas na sudjelovanje u humanitarnom buvljaku koji će se održati u ponedjeljak, utorak i srijedu (11.12.-13.12.) u predvorju knjižnice Fakulteta hrvatskih studija u sklopu humanitarnog božićnog sajma “Kolokviraj ljubav“ koji organizira USK Agenda.

Sudjelovati možete donacijom predmeta koje više ne koristite (knjige, božićni ukrasi, vaše rukotvorine, odjeća i svi drugi premeti koji mogu doprinijeti uspješnosti buvljaka). Predmete ćete moći donirati u sobi broj 12 u glavnoj zgradi FHS-a

Marijini obroci su humanitarna organizacija koja svakodnevno osigurava obroke najsiromašnijoj djeci. Time omogućavaju zadržavanje djece u sustavu obrazovanja i povećavaju im šanse za izlazak iz ekstremnog siromaštva. Marijini obroci djeluju u dvadeset zemalja na pet kontinenata i okupljaju volontere diljem svijeta. Postoji puno različitih načina uključivanja u rad organizacije, poput volontiranja, donacija, prikupljanje darova ili novčanih sredstava. Svaki oblik pomoći je dobrodošao i može napraviti veliku promjenu. Tome svjedoči podatak da je samo 22,75€ dovoljno za prehranu jednog djeteta čitave školske godine. Više o Marijinim obrocima možete pročitati na: https://www.marysmeals.org/.

Stoga  pozivamo sve članove fakultetske zajednice da nam se pridruže na humanitarnom buvljaku i na gostujućem predavanju predstavnika Marijinih obroka. Gostujuće predavanje održat će se 13. prosinca 2023. s početkom u 12:00h.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic