Objavljeno: 14. 11. 2023. u 14:08
Administrator


Dana 10. studenoga na Libertas međunarodnom sveučilištu održana je međunarodna znanstvena konferencija "STATE (IN)STABILITY: Past, present and future perspectives for the nation state". Tema ovogodišnje konferencije odnosila se na komunističko naslijeđe država srednje i jugoistočne Europe, a sudjelovalo je tridesetak znanstvenika iz petnaestak država. Na konferenciji je izlagao i doc. dr. sc. Wollfy Krašić s temom „Criticism of the communist legacy in the Republic of Croatia on the pages of the magazines Republika Hrvatska and Nova Hrvatska“.

Prezentacija u PowerPoint formatu.
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic