Objavljeno: 9. 11. 2023. u 15:21
Josip Papak
Posjetite Smotru Sveučilišta u...

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, najveća manifestacija za maturante, buduće i sadašnje studente, svečano je otvorena danas, u četvrtak 9. studenoga 2023. u 10 sati, u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu. 

Smotra Sveučilišta i ove će se godine, od 9. do 11. studenoga (četvrtak, petak i subotu), održavati na Zagrebačkom velesajmu, od 10 do 20 sati. 

Već 28. put na svojim štandovima predstavljat će se fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu. Svi zainteresirani posjetitelji moći će u Kongresnoj dvorani Velesajma sva tri dana razgovarati sa studentima i profesorima te doznati razne korisne informacije o studijima, studentskoj praksi, raznim udrugama i projektima te o studentskom životu.

Naši volonteri će na štandu Fakulteta hrvatskih studija tijekom sljedeća tri dana dijeliti prigodne promotivne materijale o fakultetu i odgovarati na raznorazne upite zainteresiranih posjetitelja. Maturanti će iz prve ruke moći čuti kako je studirati na Fakultetu hrvatskih studija te koje posebnosti nude naši studijski programi.

Na štandu Fakulteta hrvatskih studija provodit će se razne aktivnosti:

Virtualnom štandu Fakulteta hrvatskih studija može se pristupiti na poveznici smotra.fhs.hr

Naš kviz možete zaigrati na sljedećoj poveznici: Zaigraj FHS kviz – Fakultet hrvatskih studija

U posebnom programu predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu iz humanističkoga područja, Fakultet hrvatskih studija predstavljat će doc. dr. sc. Wollfy Krašić, u četvrtak, 9. studenoga u 15.50.

Program Smotre možete pregledati ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic