Objavljeno: 9. 11. 2023. u 11:23
Administrator

Na svečanoj sjednici Senata Sveučilišta u Zagrebu, 8. studenoga 2023. prof. dr. sc. Marku Pranjiću dodijeljeno je počasno zvanje professor emeritus. Počasno zvanje uručio mu je rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, a svečanoj sjednici Senata nazočili su brojni visoki uzvanici. Prof. dr. sc. Marko Pranjić bio je voditelj Hrvatskih studija (danas Fakultet hrvatskih studija), dugogodišnji profesor i utemeljitelj Odsjeka za odgojno-obrazovne znanosti na Fakultetu hrvatskih studija.
 

Čestitamo Profesore!

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic