Objavljeno: 7. 11. 2023. u 16:32
Josip Papak

Na temelju članka 5. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama i u skladu s člankom 17. Statuta Fakulteta hrvatskih studija, Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija raspisao je Natječaj za izbor studentskih predstavnika na devet vijeća Odsjeka na Fakultetu hrvatskih studija. Prijave su se zaprimale od 3. do 13. listopada 2023. godine.

Povjerenstvo za izbor studentskih predstavnika u vijeća odsjeka ustvrdilo je da su pravovaljane kandidature istaknuli ovi studenti:

Odsjek za povijest: Silvio Činć

Odsjek za demografiju i hrvatsko iseljeništvo: Ela Madunić

Odsjek za psihologiju: Iva Ignjačić

Odsjek za sociologiju: Grgur Lesar, Ela Merkaš, Ivona Novosel

Odsjek za filozofiju i kulturologiju: Asja Bužimkić, Magdalena Galić Stipančić, Lucija Pušonjić

Odsjek za komunikologiju: Luka Butković, Jackson Matthew McConnell, Inga Žaler Kušec

Odsjek za kroatologiju: Gabrijel Jelić

Odsjek za odgojno-obrazovne znanosti: Klara Mlinarević

Odsjek za hrvatski latinitet: NEMA PRIJAVA

Povjerenstvo za izbor studentskih predstavnika u vijeća odsjeka, čiji je sastav imenovao SZ FHS-a, raspisuje izbore za studentske predstavnike u vijećima odsjeka Fakulteta hrvatskih studija, koji će se održati u srijedu, 15. studenoga 2023., od 10 do 18 sati, u sobi br. 12, u glavnoj zgradi Fakulteta hrvatskih studija. Nakon provedenoga izbornoga procesa Povjerenstvo će objaviti rezultate i imena izabranih kandidata, čiji će mandat studentskih predstavnika trajati dvije akademske godine, počevši od ove akademske godine 2023./2024.

Jure Trutanić

Predsjednik Povjerenstva za izbor studentskih predstavnika u vijeća odsjeka

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic