Objavljeno: 5. 10. 2023. u 16:18
Administrator

U povodu nove akademske godine i 30. rođendana Vijenca, središnjih hrvatskih novina za kulturu, umjetnost i znanost, studenti Fakulteta hrvatskih studija na Vijenac se mogu pretplatiti po promotivnoj cijeni od 13,27 eura ili 100 kuna godišnje (0,50 eura po broju). Cijena se odnosi na godišnju pretplatu i uključuje 26 brojeva s dostavom na kućnu adresu. Cijena za profesore iznosi 26,54 eura (200 kn) godišnje ili 1 € po broju.

Na tradiciji slavna Šenoina Vienca, Matica hrvatska Vijenac je obnovila 1993. i list svaki drugi četvrtak već 30 godina donosi provjerene informacije i analize iz svijeta kulture, umjetnosti i studentskog života, kritike novih predstava, knjiga, filmova i izložaba. Za Vijenac pišu vodeći hrvatski književnici, novinari, umjetnici i znanstvenici poput Luka Paljetka, Nives Opačić, Stjepana Damjanovića, Borisa Becka, Strahimira Primorca, Josipa Bratulića, Mirka Planinića i dr.

Na QR kodu na ilustraciji možete prelistati tematski broj posvećen izazovima umjetne inteligencije i aktualni broj s nastupom Prljavog kazališta na proslavi 30 godina Vijenca na naslovnici.

Pretplatu možete uplatiti na IBAN HR3324810001110106604 (Agram banka, Zagreb) s naznakom „Pretplata na Vijenac” ili skeniranjem QR koda. Ime i prezime, adresu za dostavu i uplatnicu s dokazom o studentskom statusu (fotografija X-ice ili indeksa) pošaljite na: pretplata.vijenac@matica.hr. Ponuda vrijedi do 31. listopada 2023. ili do isteka zaliha.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic