Objavljeno: 25. 9. 2023. u 09:08
Administrator

U okviru kolegija Praktične vježbe i hospitacije 19. ciklusa Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkoga obrazovanja nastavnika (PPDMN) kojeg realiziraju: doc. dr. sc. Sandra Car, doc. dr. sc. Katarina Dadić, Martina Horvat, mag. paed. i prof. dr. sc. Neven Hrvatić, u subotu, 23. rujna 2023. održana je terenska nastava u Kapeli i Križnici.

U Osnovnoj školi Mirka Pereša u Kapeli sudionike je sa školom upoznala ravnateljica Ivana Ružman Faletar, a s pripremama za nastavni sat, roditeljski sastanak i sat razrednika pedagoginja Anamarija Tuškan.

U drugom dijelu terenske nastave polaznici su posjetili Interpretacijski centar Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav u Križnici, jedinom naseljenom riječnom otoku u Hrvatskoj.

Osim upoznavanja s prirodnim znamenitostima Podravine i rijeke Drave, u Centru za posjetitelje u Križnici, sudionici terenske nastave mogli su provjeriti i nastavne mogućnosti za učenike u multimedijalnoj učionici, biološkom laboratoriju i promatračnici za ptice.  

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic