Objavljeno: 28. 4. 2023. u 13:08
Administrator

Poštovani!

Čast mi je i zadovoljstvo obavijestiti Vas da će se u srijedu, 10. svibnja 2023. u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu (dvorana „Vijenac“), Kaptol 29a, Zagreb održati XVII. dies theologicus na temu Izazovi umjetne inteligencije u doba transhumanizma.
U privitku izvolite pozivnicu s programom i prigodni plakat, koji ste po svojoj procjeni slobodni oglasiti Vašem Profesorskom zboru i/ili studentima Vašeg Fakulteta, s obzirom na aktualnost teme i njezinu bliskost mlađim generacijama.
Radujem se Vašem dolasku i sudjelovanju, na čemu Vam unaprijed srdačno zahvaljujem!

S poštovanjem,
prof. dr. sc. Josip Šimunović, dekan
Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu 
 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic