Objavljeno: 13. 4. 2023. u 15:19
Josip Papak

Temeljem ankete koju je proveo Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija u ožujku 2022., kao i temeljem povratne informacije studenata prilikom analiziranja Ankete za vrjednovanje studija u cjelini, Služba za nastavu i studente (prijediplomska i diplomska referada) produžila je radno vrijeme sa studentima na sveukupno pet radnih sati, od 9 do 12 i od 13 do 15 sati.

To znači da u navedeno vrijeme prijediplomska/diplomska referada prima studente, a ostalo vrijeme predviđeno je za administrativne poslove vezane uz nastavu i studente, kada nije moguće istovremeno primati studente.

 

Služba za nastavu i studente 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic