Objavljeno: 12. 12. 2022. u 07:44
Administrator
Počinje 15. humanitarni božićni sajam...

Udruga studenata komunikologije "Agenda" organizira 15. humanitarni božićni sajam "Kolokviraj ljubav".

Kolokvije smo priveli kraju i sada nam ostaje samo kolokvirati ljubav na vašem i našem najdražem blagdanskom okupljanju!

Kolokviraj ljubav nastao je kako bi se prikupile igračke, odjeća i slatkiši za djecu iz SOS dječjeg sela Lekenik, a od 2017. postoji u obliku u kakvom ga prepoznajemo i danas.

Sajam je pun raznovrsnog sadržaja te vas ove godine očekuju winepong, karaoke, facepaint i buvljak,  a mogu se i popiti kava ili kuhano vino te pojesti kolačići. Studente očekuju razne zabavne aktivnosti, nagrade i blagdanska glazba. Za vrijeme trajanja sajma možete sudjelovati i u kvizu koji organiziraju studenti iz Društva studenata kroatologije "Cassius".

Sva sredstva prikupljena na sajmu idu potrebitim studentima FHS-a.

Pobudite svoj božićni duh i pridružite nam se iza knjižnice Fakulteta, 12.-15.12.2022. od 9:35!

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic