Objavljeno: 10. 11. 2022. u 14:22
Ivan Kordić
Posjetite Smotru Sveučilišta u...

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, najveća manifestacija za maturante, buduće i sadašnje studente, svečano je otvorena danas u četvrtak 10. studenoga 2022. u 9 sati u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu.

Program svečanoga otvaranja Smotre započeo je govorima uzvanika – predsjednika Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu Ivana Pavla Borasa, izaslanice zagrebačkoga gradonačelnika Martine Stipeč, voditeljice Odjela za srednje školstvo u Gradskom uredu za obrazovanje, sport i mlade te državnoga tajnika u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Ive Šuška. U nastavku programa svečanoga otvaranja nazočnima se obratio i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, koji je i službeno otvorio ovogodišnju Smotru.

Podsjetimo, Sveučilište u Zagrebu i ove godine po 27. put organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima, upisnim uvjetima i studentskom životu, kao i o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Na ovogodišnjoj Smotri predstavljat će se isključivo sastavnice Sveučilišta u Zagrebu ‒ 31 fakultet i 3 umjetničke akademije, među njima i Fakultet hrvatskih studija.

Naši volonteri će na štandu Fakulteta hrvatskih studija tijekom sljedeća tri dana dijeliti prigodne promotivne materijale o fakultetu i odgovarati na raznorazne upite zainteresiranih posjetitelja. Maturanti će iz prve ruke moći čuti kako je studirati na Fakultetu hrvatskih studija te koje posebnosti nude naši studijski programi

Mrežna stranica Fakulteta hrvatskih studija za ovogodišnju smotru dostupna je na poveznici smotra.fhs.hr.

U posebnom programu predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu iz društvenoga područja, Fakultet hrvatskih studija predstavljat će dr.sc. Davor Trbušić u četvrtak, 10. studenoga u 15.50.

Smotra će za posjetitelje biti otvorena u četvrtak i petak 10. i 11. studenoga od 9 do 18 sati, a u subotu 12. studenoga od 9 do 15 sati. Ulaz na Smotru je besplatan.

Program Smotre možete pregledati ovdje.

Osim na službenoj mrežnoj stranici, program Smotre pratite i na društvenim mrežama:
TikTok

LinkedIn

Facebook UNIZG

Facebook Smotra

Instagram UNIZG

Instagram Smotra

Twitter

YouTube

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic