Objavljeno: 6. 1. 2020. u 19:32
Administrator


Nastupno predavanje dr. sc. Lovorke Brajković

Dr. sc. Lovorka Brajković održat će u petak 17. siječnja 2020. s početkom u 9.30 sati u Edukacijskom centru Klinike za psihijatriju Vrapče  Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Bolnička cesta 32, Zagreb, nastupno predavanje u postupku izbora u znanstveno-nastavno zvanje docenta u znanstvenom području biomedicine i zdravstva, polju kliničkih medicinske znanosti, grani psihijatrije, o temi: Zdravstvena kvaliteta života hrvatskih branitelja oboljelih od posttraumatskoga stresnoga poremećaja.


Poveznica na cijelu obavijest.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic