O vanjskom suradniku
Tanja Grmuša, nasl. doc. dr. sc.
Zvanje:naslovni docent
Konzultacije:

Četvrtkom prije ili poslije predavanja uz obavezni prethodni dogovor putem e-adrese tgrmusa@hrstud.hr 

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU
Godina diplomiranja:2010.
Godina doktoriranja:2016.
Na odjelu od:2013.

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Završila je komunikologiju i kroatologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirala je na poslijediplomskom doktorskom studiju Informacijskih i komunikacijskih znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovala je na brojnim znanstvenim i stručnim skupovima u Hrvatskoj te je objavila više znanstvenih i stručnih članaka u različitim časopisima. Na Fakultetu hrvatskih studija izvodi nastavu na kolegiju Medijski menadžment na diplomskom studiju komunikologije. Znanstveni interesi: komunikologija, interkulturalna komunikacija, poslovna komunikacija, medijski menadžment, novinarske prakse te učinci masovnih medija. 

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic