Hrvatski glagolizam
Šifra: 188080
ECTS: 3.0
Nositelji: prof. dr. sc. Darko Žubrinić
Izvođači: prof. dr. sc. Darko Žubrinić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
2. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija

6. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Termini konzultacija:
Objavljeno: 28. 3. 2024. u 21:10
Darko Žubrinić

 

Poštovani kolege studenti,

međuispit iz kolegija Hrvatski glagolizam bit će održan u utorak 9. travnja 2024. od 8:30 do 10:00 sati u dvorani Split.

Sastojat će se od desetak pitanja odabranih s mrežne stranice Hrvatski glagolizam (molim otvorite tu stranicu i pogledajte pitanja pri kraju).

Na toj mrežnoj stranici imate navedene i dosta detaljne odgovore na pitanja. Molim, napravite "reload" (ponovno učitavanje te stranice pritiskom na okruglu strelicu u meniju browsera), kako bi bila učitana najnovija inačica te mrežne stranice.

Molim da sa sobom ponesete pribor za pisanje, nekoliko praznih papira, kao i jedan dvostruki arak papira. Hvala.

Darko Žubrinić

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic