Objavljeno: 8. 5. 2021. u 18:43
Administrator

 

Obnovljen prostor Savjetovališta
 

Potrebama savjetodavnoga rada s korisnicima prilagođena je i uređena prostorija Savjetovališta na I. katu glavne zgrade Fakulteta hrvatskih studija (soba 104). U njoj je velik broj studenata do sada potražio psihološku podršku ili karijerno savjetovanje. Od sada će se razgovori voditi u ljepšem i ugodnijem okružju.

 

 

U Savjetovalištu individualnu podršku pruža niz stručnjaka, zaposlenika Fakulteta hrvatskih studija kao i vanjskih suradnika. 

Uz mogućnost razgovora u živo, zbog trenutnih okolnosti dana je i mogućnost slušanja i usmene razmjene misli na daljinu.

Uz pojedinačno savjetovanje, u sklopu Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija provode se i radionice te predavanja radi poboljšanja kvalitete života studenata.
 

Studenti i zaposlenici mogu dogovoriti termin na psiholosko.savjetovanje@hrstud.hr.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS