Objavljeno: 13. 4. 2021. u 10:50
Administrator

 

Poštovane kolegice studentice,

poštovani kolege studenti!
 

Pozivamo vas na gostujuće virtualno predavanje „Kreativnost u radijskom svijetu – rebrendiranje najslušanijeg radija u RH“ na Odsjeku za komunikologiju u okviru kolegija Imidž, upravljanje ugledom i lobiranje. Predavanje i virtualni obilazak AMM global instituta, prvog instituta kreativne industrije u Republici Hrvatskoj održat će Anita Šulentić, prokuristica instituta koji promiče stjecanje novih znanja i vještina.

 

Poziv na gostujuće predavanje na Odsjeku za komunikologiju

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS