Objavljeno: 12. 11. 2020. u 14:03
Uređeno: 17. 11. 2020. u 11:06
Sanja Blažević

U petak, 6. studenoga 2020. održano je predstavljanje knjige Francesco Petrarca: Uspinjanje na Mont Ventoux u izdanju naklade Biakova. Djelo je s latinskoga jezika preveo i komentarom opremio alumnus našega Fakulteta Ante Pavelić, mag. philol. Lat. et Croat. Lat. Na predstavljanju su govorili nakladnik i urednik Ivan Bekavac Basić, potom recenzenti Petar Ušković Croata i Stjepan Štivić, te prevoditelj i priređivač Ante Pavelić.

Videozapis predstavljanja knjige možete pregledati na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=cvo_iWjZBLE

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS