Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Objavljeno: 27. 4. 2020. u 14:44
Administrator

Knjižnica Fakulteta hrvatskih studija ponovno je otvorena za korisnike od ponedjeljka 27. travnja 2020. uz primjenu potrebnih protuepidemijskih mjera.

Knjižnica je u prethodnom razdoblju karantene digitalizirala dosta literature za potrebe održavanja nastave i pripreme ispita na svim studijskim programima Fakulteta, a od sada će i fizički raditi s korisnicima.

Korisnici će u svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati moći posuditi i vratiti knjižnu građu. Posudbu treba prethodno zatražiti e-pismom na rgrbesic@hrstud.hr. Naručeni i dostupni naslovi bit će pripremljeni za uručivanje, a korisnik obaviješten e-poštom da ih može doći preuzeti.

Posuđenu građu korisnici će moći vratiti i bez ulaženja u čitaonicu, u predvorju Knjižnice. Korisnici će građu moći odložiti u posebno označene kutije te će ostaviti potrebne podatke kako bi mogli primiti obavijest o naknadno provedenom razduživanju građe.

Radi smanjenja rizika i sprječavanja širenja virusa potrebna je pojačana higijena ruku.

Zadržavanje i rad u čitaonici još uvijek nije moguć.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS