Objavljeno: 6. 4. 2020. u 09:49
Josip Papak

Poštovani kolegice i kolege,

kako bi približili rad europskih institucija mladima diljem Hrvatske Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj povremeno organizira posjete Europskoj komisiji, Europskom parlamentu i Europskom vijeću sa sjedištem u Bruxellesu

U posjeti će sudjelovati dvoje studenata Fakulteta hrvatskih studija, a planirani je datum posjete 12.-14. listopada 2020.

Svi se zainteresirani studenti mogu prijaviti za posjetu na adresu kvaliteta@hrstud.hr, uz priložen životopis i obrazloženje zašto bi baš oni trebali ići kao predstavnici Fakulteta hrvatskih studija. Rok za prijavu traje do petka 10. travnja 2020.

Prilikom odabira studenata vrjednovat će se sljedeći kriteriji: prosjek ocjena, akademske nagrade, demonstrature i poslano obrazloženje. 

Veselimo se sudjelovanju naših studenata u ovom projektu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS