Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Objavljeno: 31. 3. 2020. u 13:33
Administrator

Na prijedlog Dekanskoga kolegija od 5. ožujka 2020. Fakultetsko vijeće Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu na 4. sjednici održanoj 23.–25. ožujka 2020. jednoglasno je prihvatilo Izvješće o radu Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija u razdoblju od 25. veljače 2019. do 2. ožujka 2020. Izvješće je podnijela voditeljica Savjetovališta doc. dr. sc. Lovorka Brajković.

Rad Savjetovališta nije ograničen samo na psihologe, nego i na druge struke i stručnjake koji mogu pomoći u ostvarenju ciljeva Savjetovališta. Sada u radu Savjetovališta sudjeluje devet psihologa: nastavnika, suradnika i vanjskih suradnika. Svoj posao obavljaju dobrovoljno, bez naknade. U okviru Savjetovališta djeluje i Centar za karijerno savjetovanje. Savjetovalište je u protekloj godini pružilo 350 sati pojedinačnih savjetovanja te je priredilo više okruglih stolova i radionica. Savjetovalište pomaže da Fakultet bude ugodnije mjesto rada i studiranja.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS