Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Objavljeno: 15. 2. 2020. u 23:27
Administrator

12. veljače 2020. na poveznici objavljen je Informacijski paket Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2019./2020. Sastoji se od četiri PDF-a:

Preddiplomski studiji (hrvatski)

Diplomski studiji (hrvatski)

Preddiplomski studiji (engleski): Undergraduate studies

Diplomski studiji (engleski): Graduate studies

Oni imaju ukupan opseg 2139 stranica.

Informacijski paket radni je materijal koji obuhvaća skup informacija namijenjenih studentima i zainteresiranima za studiranje na Fakultetu, a sadržava opise predmeta, temu svakotjedne nastavne jedinice, način ocjenjivanja, akademska postignuća na predmetu i obvezatnu i dopunsku literaturu. Svrha mu je olakšati razumijevanje i usporedbu studijskih programa te dati što potpunije obavijesti o akademskim profilima, predmetima i sustavu studiranja. Informacijski se paket izrađuje na hrvatskom i engleskom jeziku i objavljuje se na mrežnim stranicama Fakulteta.

Ovogodišnji informacijski paket donosi podatke za:

  • 12 predmeta na integriranom studiju demografije i hrvatskoga iseljeništva,
     
  • 318 obvezatnih i izbornih predmeta na preddiplomskoj razini i
     
  • 283 obvezatna i izborna predmeta na diplomskoj razini.

To znači da se na Fakultetu hrvatskih studija u akademskoj godini 2019./2020. izvodi ukupno 613 kolegija.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS