Objavljeno: 17. 11. 2015. u 15:17
Nikolina Pelizotti
U kazalište s "Cassiusom"

Sve ljubitelje kazališne satire, studente i profesore Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu pozivamo na zajednički odlazak u kazalište Kerempuh. Društvo studenata kroatologije "Cassius" vodi vas na "Predstavu Hamleta u selu Mrduša Donja" koja će se održati 3. prosinca 2015. s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 35 kn po osobi, a mjesta su ograničena. Prijaviti se i platiti kartu možete do 26. studenoga, a od 30. studenoga možete preuzeti karte. Prijave primamo putem elektroničke pošte na dskcassius@gmail.com ili porukom na Facebook stranici. Također, ondje nam se možete obratiti za sve ostale informacije i upite.

Veselimo se zajedničkom odlasku u kazalište :)

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS