Objavljeno: 30. 3. 2015. u 16:57
Adela Juhas

Drage studentice i studenti,

Društvo studenata kroatologije „Cassius“ objavljuje natječaj za najbolji studentski rad u poeziji i prozi (pjesme, kratke priče, eseja, anegdote, crtice, i sl.). Natječaj započinje danas, 30. ožujka 2015. Prijaviti se mogu SVI studenti Sveučilišta u Zagrebu, a pravila su sljedeća:

- tema je rada SLOBODNA

- opseg rada: poezija – maksimalno 30 redaka; proza – 3-5 kartica teksta (struktura: font 12, Times New Roman, prored 1, 5; obostrano poravnanje proznih tekstova)

- svaki student može maksimalno poslati 3 pjesme i/ili 2 prozna teksta koji prethodno ne smiju biti objavljeni

- radovi moraju biti napisani na hrvatskom jeziku

Radove je potrebno poslati najkasnije do 19. travnja 2015 . Šalju se isključivo elektroničkom poštom na dskcassius@gmail.com, i to na sljedeći način:

- naslov elektroničke pošte: MARGAN TADEON – NATJEČAJ ZA PROZU, odnosno MARGAN TADEON – NATJEČAJ ZA POEZIJU

- naslov dokumenta čine IME i PREZIME autora, NASLOV rada, POEZIJA/PROZA (primjer: imeprezime_naslov_poezija)

Pobjednike će odabrati žiri, koji dodjeljuje dvije nagrade – posebno za poeziju, a posebno za prozu. Nagrade dijelimo pod pokroviteljstvom izdavaštva Hrvatskih studija, Školske knjige, Algoritma, Alfe, i Sandorfa.

Imena pobjednika i naslova njihovih radova bit će objavljena 27. travnja 2015. na službenoj stranici Društva http://www.hrstud.unizg.hr/cassius te facebook stranici https://www.facebook.com/DskCassius.

Molimo da poštujete pravila natječaja pri slanju radova. Za sve ostale informacije obratite nam se na dskcassius@gmail.com

Veselimo se vašem sudjelovanju!

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS