Objavljeno: 16. 2. 2015. u 14:14
Nikolina Pelizotti

Drage kolegice i kolege studenti latinskog jezika i kroatologije!

Udruga studenata latinskog jezika "Res Publica" i Društvo studenata kroatologije "Cassius" pozivaju vas na terensku nastavu u Bosnu i Hercegovinu.

Vrijeme je održavanja terenske nastave od 9. do 12. travnja 2015., a posjetit ćemo Široki Brijeg, Čerigaj, Mostar, Ljubuški, Mogorjelo kraj Čapljine, Počitelj i Sarajevo.

Cijena navedenog putovanja je 267 kn, a uključuje tri noćenja (dva u hostelu "Dino" u Mostaru i jedno u hostelu "Franz Ferdinand" u Sarajevu),  doručak u hostelu u Sarajevu  te najam parkirnih mjesta autobusa.

Fakultativni će izleti u potpunosti biti dogovoreni do samog putovanja, no isti neće biti obavezni za studente, odnosno studenti neće biti primorani platiti iznos veći od navedenog ukoliko to ne žele.

 

Prilikom prijave, potrebno je ispuniti priloženi obrazac te ga poslati elektroničkom poštom najkasnije do 26. veljače:

- studenti latinskog jezika:  us.respublica@gmail.com

- studenti kroatologije: dskcassius@gmail.com

 

Nakon prijave i povratne potvrde o sudjelovanju na terenskoj nastavi, svi su studenti dužni do zaključno 27. veljače platiti tajnicima udruga djelomičan iznos od 140 kn.

 

Napomena: PREDNOST PRILIKOM PRIJAVE IMAJU ČLANOVI UDRUGA.

 

Za sve dodatne upite možete se javiti na navedene adrese.

 

 

 

Predsjedništva Udruge studenata latinskog jezika "Res Publica" i Društva studenata kroatologije "Cassius"

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS