



COST online Info Day

Friday 1 October 2021, 10:00 - 11:30 am (CET)

DRAFT AGENDA

10:00 - 10:10	Introductory speech Dr Ronald de Bruin , Director of the COST Association	10 min
10:10 - 10:30	How to participate in a COST Action (introduction to the new rules) – Mr Christer Halen , Senior Administrator - Science Operations at COST Association	20 min
10:30 - 10:40	Which activities are funded? – Ms Jeannette Nchung Oru , Administrative Officer at COST Association	10 min
10:40 - 11:00	How to submit a COST Action proposal – Dr Deniz Karaca , Science Officer at COST Association	20 min
11:00 - 11:15	What are the benefits from participating in COST? An Action Chair's experience: Speaker TBC	15 min
11:15 - 11:30	Q&A session	15 min

The access to this webinar is open. click the link below to join: <u>https://cost-eu.zoom.us/j/83791838404?pwd=T0p5cnQ0Tkx0R0RXNDFOb2x5ZXFFZz09</u> Passcode: 666269

